Restoran Park

Gastro ponuda hotela Park

Restoran, vinoteka, gradska kafana

Interijer je tematski koncipiran, te svaki kutak hotela priča svoju jedinstvenu malu priču. U skladu s tim hotel ima a la carte restoran, vinoteku i gradsku kafanu koja je spojena sa velikom terasom prema gradskom parku.

Poslovni ručak, večera ili romantični objed

Svakom gostu pruža mogućnost užitka u vrhunskim gastronomskim delicijama. Ovakva vrsta restoranske ponude pravi je izbor za poslovni ručak ili večeru, romantični objed, prijateljsko popodnevno druženje uz kvalitetnu hranu ili neku drugu prigodu za koju vam na raspolaganju stoji naše profesionalno i prijateljski raspoloženo osoblje.

Pivski kutak

A ako pak više volite da u dobrom društvu popijete kvalitetno pivo, onda neka pivski kutak bude vaš izbor. Bilo koje pivo da izaberete iz naše ponude uživat ćete u svakom gutljaju.

Gradska kafana

Gradska kafana je mjesto koje je pravi primjer ravnoteže između ugodnog i funkcionalnog. Namijenjena za duga sjedenja i razgovore, mami vas da popijete svoju jutarnju kafu, prelistate novine, dođete na čašicu razgovora s vama omiljenim ljudima i vratite se opet. Jer razgovori u ugodnom ambijentu mogu se voditi uvijek, popodne ili navečer – vrijeme nije bitno. Bitno je da uživate s vama dragim ljudima u ambijentu koji je kreiran isključivo za vaše najljepše susrete.

Kuhinja

Da bi vaše nepce uživalo u slasnim zalogajima u našem restoranu možete kušati specijalitete iz domaće i internacionalne kuhinje. Naš chef će se pobrinuti da ispuni sve vaše želje i da jela napravljena u našem restoranu budu razlog susreta s vama dragim ljudima.

Vinoteka

Svaka čaša sa sobom nosi priču hercegovačkih vinograda i sunčanih dana, pretvarajući obične trenutke u nezaboravne uspomene. U našoj vinoteci možete kušati vina 10 najpoznatijih vinara iz poznate Vinske ceste Hercegovine.

Kontakt podaci

Omladinsko šetalište 1
88420 Jablanica, Bosna i Hercegovina

+387 36 757 000

info@hotelpark-jablanica.com