MICE (kongresni centar)

Konferencijske dvorane s najmodernijom opremom

Mjesto za vaše poslovne događaje

Svojom namjenom Hotel PARK HOTEL & SPA   nudi savršenu lokaciju za organizaciju konferencija, poslovnih događaja, team buildinga, evenata, seminara, radionica, itd. Naše konferencijske dvorane s najmodernijom opremom vam stoje na raspolaganju.

MICE – Kongresni centar

Treba vam mjesto za konferenciju, poslovni sastanak, radionicu, seminar ili stručni trening? Kvalitetna usluga, odličan smještaj i izvrsna saobraćajna povezanost su neki od razloga zašto upravo u našem hotelu možete organizovati vaš poslovni događaj. Za tu namjenu na raspologanju su vam naše konferencijske dvorane koje su opremljene najmodernijom tehnologijom i ozvučenjem. Ukoliko vaš događaj to zahtijeva postoji mogućnost spajanja dvije dvorane u jednu.

Jablanica

Smještena između dvije planinske ljepotice Čvrsnice i Prenja, Jablanica je odlična polaza tačka za brojne izlete, posjete, kampiranje, planinarenje i uživanje u prirodi.

Hercegovački Himalaji

Prenj je najljepša i najatraktivnija planina u BiH poznata i kao “Hercegovački Himalaji”.
Čvrsnica je gotovo u potpunosti obrasla šumom i zaštićena je u sklopu Parka prirode “Blidinje”, koji obiluje brojnim endemskim vrstama.

Ekološki rezervat

Inače, cijelo područje je bogato mediteranskim i visokoplaninskim vrstama, te velikim brojem endema, što ga čini posebnim ekološkim rezervatom.

Jablanica je 46 km udaljena od Mostara, 83 km od Sarajeva, 162 km od Splita (Hrvatska) i 202 km od Dubrovnika (Hrvatska).

Kontakt podaci

Omladinsko šetalište 1
88420 Jablanica, Bosna i Hercegovina

+387 36 757 000

info@hotelpark-jablanica.com